Logo begravningsbyrå Huhta & Finne

Muistotilaisuudet

Muistotilaisuus on kaunis ja tärkeä osa hautajaisia ja surutyötä. Tilaisuudessa omaiset ja ystävät voivat kokoontua yhteen ja jakaa muistojaan edesmenneestä.

Hoidamme muistotilaisuuden järjestelyt toiveidesi mukaisesti. Tilaisuuden kulku ja jokainen yksityiskohta suunnitellaan yhdessä. Huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä aina tarjottavien tilaamisesta kattaukseen, tarjoiluun ja siivoukseen.

Muistopöytään voi mielellään tuoda vainajan valokuvan ja vaikkapa jonkin hänelle tärkeän esineen. Myös suruadressit voivat olla esillä pöydällä.

Muistotilaisuus voidaan järjestää esimerkiksi seurakunnan tiloissa.

Alla näet tilavaihtoehdot sekä henkilömäärät pöydissä istuen:

Vaasan kirkon krypta: 100
Koulukatu 26, pieni seurakuntasali: 40
Palosaaren seurakuntatalo, pieni sali: 60
Palosaaren seurakuntatalo, suuri sali: 110
Gerbyn seurakuntakoti: 60
Vetokannaksen kirkko: 40
Huutoniemen kirkon seurakuntasali: 100
Vanhan Vaasan pappila: 45-50
Sundomin pappila: 80
Hietalahden seurakuntakoti: 40

Muistotilaisuudet järjestetään yhteistyössä ravintola Bacchuksen, ravintola Paninis Kitchenin ja Andreas Knipin kotileipomon kanssa. Tarjoilut on mahdollista tilata myös muualta.

Muistotilaisuus voidaan halutessa järjestää myös esimerkiksi ravintolassa tai kahvilassa. Teemme yhteistyötä useiden paikallisten toimijoiden kanssa, joten sopiva paikka löytyy varmasti. Kerromme mielellämme lisää vaihtoehdoista.

Tarjoilut

Ruoka on pääosin laktoositonta. Tarjoiluissa pystytään huomioimaan myös muut allergiat ja erikoisruokavaliot, joten ota yhteyttä ja kerro toiveistasi.

Tarjoilupalkkio: 38 €/h
Kuljetusmaksu: 21 €
Hinnat sisältävät alv:n.

Menuvaihtoehdot