Logo begravningsbyrå Huhta & Finne
Logo begravningsbyrå Huhta & Finne

Hautaustoimisto Huhta & Finne

Kuljemme kanssasi surun hetkellä.

Hautaustoimisto Huhta & Finne

Läheisen hyvästeleminen on surun täyttämä hetki. Haluamme tukea sinua hetkenä jolloin jokainen päätös voi tuntua vaikealta ja raskaalta.

Luomme ja toteutamme yhdessä toiveidenne mukaiset kauniit ja arvokkaat hautajaisjärjestelyt.

Toimistomme on avoinna arkisin klo 9 – 16.30 tai ajanvarauksella. Aukioloaikojen ulkopuolella palvelemme myös puhelimitse viikon jokaisena päivänä. Ota yhteyttä varataksesi ajan suunnittelutapaamiseen.

Hautauspalvelut

Hautaustoimisto Huhta & Finneltä saat kattavasti kaiken mitä tarvitset hautajaisten järjestämiseen ja toteuttamiseen. Henkilökuntamme sydämen asia on olla aina tukenasi ja apunasi niin suurissa kuin pienissäkin asioissa.

Palveluihimme kuuluvat yhteydenotto seurakuntiin koskien esimerkiksi siunausvarauksia. Arkku- ja uurnavalikoimat, muistotilaisuudet, kukat, hautakivet, muistolaatat, perunkirjoitukset ja tuhkien sirottelut mereen.

Mitä minun tulee tehdä läheiseni poismenon jälkeen?

Hyvä tietää

Läheisen menettämisen jälkeen ei aina tiedä mistä aloittaisi. Hautausoppaamme sisältää ensiohjeita vainajan omaisille ja antaa tarvittavaa tärkeää tietoa sekä vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Myös henkilökuntamme on aina tavoitettavissasi, ethän epäröi ottaa yhteyttä.

Meistä

Hautaustoimisto Huhta & Finne
-kokonaisvaltaista hautauspalvelua Vaasassa ja lähialueilla

Hautaustoimisto Huhta & Finne on perinteikäs hautaustoimisto nykyaikaisin palveluin. Kunnioitamme jokaisen toimeksiantajamme vakaumusta ja olemme vaitiolovelvollisia meille uskotuissa asioissa. Olemme Suomen Hautaustoimistojen liiton jäsen.